Flamenco!

Lördag 10 februari kl 16 Andersberg

Eva Milich: dans
Magnus Stedman: gitarr
Raul Doello García: slagverk och dans
Ellen Pontara, sång

Dans och musikgrupp med stark scenisk utlevelse, renodlat rivigt sound och ett lika genuint som egensinnigt uttryck.
”Med vår flamenco vill vi drabba andra så som flamencon drabbar oss. I flamenco upplever vi intensitet, heta känslor, sensualism, humor, kraft, nerv, närvaro och starka kontraster. Från ödesmättad stillhet till extatisk festglädje.”


Flamenco En Marcha tilldelades år 2012 Adlerbertska Konststipendium med motiveringen: "Flamenco en marcha är en dans- och musikgrupp med stark scenisk utlevelse, renodlat och rivigt sound och ett lika genuint som egensinnigt uttryck. Det är en av Sveriges mest anlitade flamencogrupper och har gjort en enastående insats för att med temperament och bländande skicklighet förmedla och lära ut denna spanska konstart."

Flamenco En Marcha bildades år 2000 och har sedan dess, genom hundratals spelningar för väldigt varierad publik, svetsats samman artistiskt och musikaliskt och hittat ett gemensamt kraftfullt uttryck.
De har uppträtt på kulturhus, festivaler, teatrar, skolor, hotell, krogar, kyrkor, privata fester, företag, konferenser, klubbar, bröllop, begravningar, invigningar, jubileer, vernissager, museer, föreningsarrangemang, bokmässor, i TV och i radio. Allt från "happenings" till helkvällar.


Fri Entré

Plats: Festsalen Grönevangstorg 2 Andersberg